Avand in vedere popularitatea magazinelor de haine second hand din ultima perioada, este de inteles de ce din ce in ce mai multi oameni sunt dispusi sa isi deschida o astfel de afacere. Cu toate acestea, cei care sunt la inceput de drum trebuie sa decida cu cine vor colabora in viitor si de unde se vor aproviziona cu marfa. Ca in orice alt domeniu, calitatea produselor face diferenta dintre o afacere de succes si una care da faliment dupa primul an de activitate. Asadar, primul lucru dupa care trebuie sa te uiti atunci cand iti alegi un depozit haine second hand este calitatea hainelor. Fara indoiala ca acesta este de departe cel mai important criteriu de departajare al potentialilor furnizori. Calitatea produselor in magazin este cea care ii va determina pe clienti sa aleaga magazinul tau, in detrimentul competitorilor. Atunci cand hainele arata foarte bine si clientii o sa fie incantati sa isi cumpere hainele din magazinul tau, iar tu iti vei castiga o reputatie pozitiva si o pozitie puternica pe piata hainelor second hand.

 

Urmatorul aspect dupa care trebuie sa te uiti atunci cand alegi un furnizor de haine second hand online este pretul pe care il cere pentru produsele sale. Este de inteles de ce produse de o calitate superioara ar avea si un pret ceva mai mare, insa trebuie sa iei in considerare si faptul ca, la randul tau o sa trebuiasca sa aplici un adaos comercial decent si TVA, iar pretul final al produselor ar putea sa fie prea mare pentru cei mai multi cumparatori. Nimeni nu este dispus sa plateasca pentru un articol de imbracaminte second la fel cat ar plati pe unul dintr-un magazin cu haine noi, chiar daca acel produs inca are atasata eticheta originala. Mai mult decat atat, pe langa un pret avantajos, acel furnizor, trebuie sa aiba si posibilitatea sa iti livreze marfa la timp, astfel incat sa nu ramai niciodata cu un stoc mic de produse. Clientilor le place sa aiba de unde sa isi aleaga si chiar daca putinele produse pe care le ai sunt foarte frumoase, ei vor dori tot timpul sa mai vada si altceva inainte sa cumpere. De aceea este important sa ai in permanenta un stoc mediu de produse care sa iti permita sa le oferi clientilor o oarecare diversitate.

 

In concluzie, acestea sunt cele mai importante criterii pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti alegi un depozit de haine second hand. Indiferent daca esti nou pe piata sau pur si simplu vrei sa schimbi calitatea marfii, daca un furnizor poate sa iti garanteze calitatea produselor sale si sa ti le livreze intr-un timp cat mai scurt, cu siguranta trebuie sa te gandesti la posibilitatea unei viitoare colaborari. Furnizori precum Solo Crema Italia ofera produse de calitate crema, aduse in Italia, la cele mai bune preturi de pe piata. Atunci cand ai rabdarea necesara sa gasesti un furnizor de haine second hand online de incredere si beneficiile sunt pe masura si poti sa ai increderea si siguranta ca afacerea ta va avea succes.