Cand vine vorba de moda si tendinte, viteza cu care acestea se schimba si evoluaza chiar si in perioade scurte de timp este incredibila, lasandu-i si pe cei mai norocosi dintre noi cu portofelul gol in incercarea de a tine pasul cu magazinele de lux. Si desi denumirea lor ne duce cu gandul la o calitate superioara si niste produse ireprosabile, din ce in ce mai dese sunt cazurile in care clientii brandurilor de lux se plang de proasta executie a hainelor si pretul exagerat in comparatie cu calitatea oferita. Si atunci, vazand ca pur si simplu nu se mai merita sa umple cosurile de cumparaturi la mall-uri si centre comerciale mari, acesti clienti se reorienteaza. Iar numarul celor nemultumiti de preturi prea mari la articolele vestimentare nu este deloc mic in tara noastra! Lor li se alatura si clientii care sunt in cautarea unor creatii unice sau cel putin care sa nu fie puse la vanzare in serii mari deoarece acestia cauta sa evite discomfortul creat de intalnirile accidentale cu persoane imbracate la fel peste tot. Pe scurt, dorinta de o schimbare a acestui domeniu este reala si multi cumparatori cauta cu nerabdare o solutie, dar din nefericire nu prea o gasesc.

 

De aceea, va propunem o abordare cu totul si cu totul diferita: vizitarea unui depozit de haine second hand! Cu siguranta, trendul cumpararii de haine si accesorii vintage sau la mana a doua nu este unul nou si nici nu va disparea prea curand, tocmai pentru ca ofera solutia ideala la toate problemele mentionate mai sus. Firme ca Solo Crema Italia au intrat in forta pe aceasta piata si au reusit in scurt timp sa fascineze cumparatorii autohtoni prin varietatea mare de produse puse la vanzare, dar mai ales prin usurinta cu care oricine poate intra in posesia hainelor oferite de ei.

 

Secretul succesului acestei companii este dat de faptul ca ofera in primul rand un depozit haine second hand situat in mediul virtual, ceea ce nu poate fi gasit la alti competitori din segmentul articolelor vestimentare. Era clar de mult ca romanii sunt deshisi catre ideea cumpararii de haine, accesorii si incaltaminte la mana a doua mai ales daca marfa este foarte putin uzata sau deloc ca in cazul de fata. Calitatea superioara e greu de gasit in acest domeniu si multe persoane se mai confruntau si cu dificultati in gasirea efectiva a unui magazin de acest gen in zona lor de resedinta. Toate aceste problem sunt rezolvate de trendul momentului, acela de a achizitiona haine second hand online!

 

Magazinele web de specialitate sunt extrem de bine aprovizionate si au mereu marfa de sezon pe stoc, pentru a se asigura ca oricine le viziteaza va gasi ceva potrivit. In plus, aceste platforme sunt localizate pe Internet ceea ce inseamna ca ele sunt usor de gasit, ca nu trebuie facute cheltuieli aditionale de a ajunge la ele si ca nimeni nu va vedea ce si de unde ai cumparat. Confidentialitatea este un element cheie in acest domeniu pentru ca romanii inca se sfiesc sa admita pe fata ca adora sa cumpere haine second hand, asa ca cel mai bine este sa le comande pe web. Tu cat de des faci asta?